IMG_6273 Jag som driver Furö Byggservice heter Kim Olsson.  Efter tio år som byggnadssnickare på såväl stora som små byggföretag i södra Sverige startade min egen firma.

Jag brinner för att förverkliga mina kunders projekt, oavsett om det är en altan eller en omfattande renovering eller nybyggnation. Min mångåriga erfarenhet har gett mig en bred kunskapsbas, både byggnadstekniskt och estetiskt. Denna erfarenhet använder jag dagligen för att förverkliga och uppfylla kundens önskemål och behov.

Min målsättning är att uppnå högsta kvalitet i det jag utför. Jag är jordnära och föredrar att ha ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med mina kunder där jag får direkt feedback. 

Komma i tid, svara i telefon och sätta dit de sista listerna? Det gör jag självklart! Jag har full förståelse för den oro som många känner när man anlitar hantverkare. Jag är medveten om de brister som finns i branschen och gör mitt bästa för att leva upp till mina kunders förväntningar.

Kika gärna på mina referensprojekt för att se några av de arbeten jag har gjort.

Jag, tillsammans med andra skickliga hantverkare som jag har förtroende för, gör så att dina drömmar blir verklighet. Antingen tar jag in hjälp för att möta en önskad deadline eller så hjälper jag kunden att hitta hantverkare som utför tjänster som ligger utanför mitt arbetsområde. Allt för att göra det så enkelt och bra som möjligt för dig som kund.