Renovering – Äldre villa i Tibro

IMG_6273

Här hjälpte vi kunden med allt möjligt som behövdes för att få en totalrenovering av en 20-talsvilla att komma framåt. Allt ifrån att rådgöra i detaljer som kunden själv ville göra till att utföra olika jobb.

Bland annat så bar vi av bärande väggar, satte in ny ytterdörr, timrade ny vägg med befintligt timmer som tagits bort från en annan del av huset samt lade tillbaka det ursprungliga, vackra trägolvet.


 

Altanbygge och insynsskydd – Sommarstuga i Granarp

Altan_insynsskydd

Nybyggnation av en altan och insynsskydd i en sommarstuga. Vi hjälpte till med utformning och gav råd vad gäller insyn och vad som passar bäst till just det här sommarhuset.


 

Bygge av insynsskydd – Villa i Landvetter

Kim bygger altanräcke Altanräcke Landvetter

Kunden bor i ett nybyggt område i Landvetter, men ville ha en lite mer insynsskyddad altan. Vi gav råd hur skyddet skulle kunna utformas utan att kännas alltför ”tungt” och instängt, och byggde sedan upp det på den befintliga altanen.


 

 

Altan – Villa i Bankeryd

Altan_50kvm_Bankeryd Altan 50 kvm_Staket_plank_Bankeryd Mysig altan i Bankeryd

Från början ville kunden endast ha en altan, så där började bygget. När 50 kvm altan stod klart utökades projektet till att även omfatta ett avslutande staket. Efter en tid ville de även bygga på ett uterum på altanen, så nu är det en helhet där altan, staket och uterum skapar en härlig uteplats för alla väderlekar!


 

Uterum runt spabad – Trånghalla

Uterum runt utespa_Trånghalla Uterum runt spa_Trånghalla_2

 

Spabadet fanns redan på plats, men för att skapa en mysigare stämning så ville kunden ha ett uterum som ramade in.


 

Altan och trappa – Villa i Hovslätt

Altan_trappa_Hovslätt

 

Kunden önskade sig en altan och eftersom tomten lutade svagt nedför precis vid altanen byggde vi även en trappa med snyggt avslut.


 

 

Altan och skärmtak – Bostadsrätt i Ljungarum

Altan_skärmtak_Ljungarum Altan_skärmtak_Ljungarum_2

 

Sköna sommarkvällar avnjutes bäst på en sådan här altan! Regnar det? Inga problem så länge man har skärmtak!


 

 

Trädäck – Villa i Bymarken

Altan_Bymarken

 

Det fanns redan ett befintligt spabad på plats på tomten, men det stod lite för sig självt och kändes inte så inbjudande. Med ett trädäck blev badandet mycket trevligare!


 

 

Helrenoverad balkong och nybyggd trappa – Villa i Bymarken

Helrenoverat balkong_Bymarken Trappa_Bymarken

 

Balkongen behövde fräschas upp och då passade kunden även på att beställa en trappa så att de kunde nå altandäcket även från våningen upp i den här suterrängvillan.


 

 

Altan – Villa i Brunnstorp

Altan_Brunnstorp

 

En perfekt altan att sitta och dricka kaffe på och äta en god kaka!


 

Trädäck – Huskvarnas höjder

Trädäck_Huskvarnas höjder

 

När man har en vidunderlig utsikt ska den utnyttjas till fullo! Här ville kunden ha ett trädäck för att kunna njuta av vyn ner mot staden och vattnet. Träbänken blev till av spillvirke, så det blev en bonus!